Η εταιρεία

Στην FMS προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων με σκοπό την οικονομία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την άνεση σε κάθε επιχείρηση, να επικεντρωθεί στην κύρια δραστηριότητά της χωρίς να αναλώνει χρόνο σε υποστηρικτικές ενέργειες, προσφέροντας ολοκληρωμένες, κατά περίπτωση, υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινή της λειτουργία.

H FMS δημιούργησε την fmsupplies. Η fmsupplies αποτελεί ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα το οποίο προσφέρει περισσότερους από 5.000 κωδικούς προϊόντων. Οι πελάτες μας έχουν πλέον τη δυνατότητα από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση fmsupplies.gr, να πλοηγηθούν σε έναν κατάλογο προϊόντων ο οποίος περιλαμβάνει από υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, και χαρτικά, μέχρι διάφορες άλλες συσκευές και προϊόντα που πιθανόν να χρειαστούν για τη καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας , από τον Σεπτέμβριο του 2015 είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη γραφικής ύλης, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλύπτοντας βασικές αλλά και πιο ειδικές ανάγκες, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων.

Κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει η πλατφόρμα επιλογών του διαδικτυακού μας πολυκαταστήματος (e-shop) fmsupplies.gr, μπορεί κάποιος να επιλέξει το προϊόν που αναζητά ανάμεσα σε δεκάδες άλλα παρόμοια, να συγκρίνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις τιμές μονάδας και τις τελικές τιμές τους. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται συνεχώς για τα νέα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής παγκοσμίως.

Η FMS έχει συμπεριλάβει μία εξαιρετικά μεγάλη για τα Ελληνικά δεδομένα ποικιλία προϊόντων τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους εταιρικούς πελάτες. Φιλοδοξία μας είναι το διαδικτυακό μας πολυκατάστημα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους υπευθύνους προμηθειών οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν πάσης φύσης προϊόντα για τις εταιρείες τους. Η ανταπόκριση των πελατών μας είναι τέτοια που μας επιβραβεύει για το όλο εγχείρημα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας και να δημιουργήσουμε κάτι πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά.

Οι πελάτες μας, κάνοντας χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχονται μέσω του fmsupplies.gr, μπορούν πλέον ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός εταιρείας βρίσκονται, να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα παραγγελία με τα προϊόντα που χρειάζονται. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Η παράδοση εντός Αττικής είναι άμεση και εντός 48 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται χωρίς χρέωση (με παραγγελία άνω των 100 €) στο σημείο που επιθυμεί ο πελάτης.

Τα στοιχεία της FMS είναι τα ακόλουθα:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: FMS FACILITY MANAGEMENT SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΔΡΑ: ΜΩΡΑΪΤΙΝΗ 20, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΚ: 14452
ΑΦΜ: 998160932
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ: 210 2837840 – 2
FAX: 210 2837845